Feliz Navidad!

Detta var nog den mysigaste julen på länge! Var bara jag, Nattis och Pappi men det gjorde inget! Först blev det stor julfrukost och sen somnade vi in på soffan igen. Sen lagade vi massa massa mat, helt onödigt när vi bara var 3 pers men är det jul så är det! Sen blev det julklappsutdelning, fia med knuff och en Bondfilm. Älskar Bond! Man kan inte se dom filmerna för många gånger!

Igår var en bra dag men jag saknade mina äldre syskon! Vi var en stund vid Steffis grav igår och prata en stund med Frank på telefon men ni saknades! ♥


Vi flummar som vanligt!


ja, jag fick socker i ögonen och det var inte skönt!



Du är så dum att en banan verkar smart!

Dagen har varit full med julmys. Var iofs på stan en runda förrut och det var inte särskilt mysigt, alldeles för mycket folk! Men en rolig sak hände iaf, eller ah, för alla utom mig. Parkerade på Heden och så medans jag gick till och från parkeringsautomatet och vidare till Pressbyrån så pratade jag med Emma i telefon, tills jag tittade ner på mig själv. OOH LORD! Hade glömt rätta till klänningen efter jag stigit ur bilen så den satt uppe vid magen! Charmigt! Tur att Emma fortfarande var kvar i luren så jag slapp asgarva för mig själv, som iofs har hänt ett antal andra gånger! Men det bjuder jag på! HAHA

Har gjort lite julgodis idag och klätt granen :) Nu blir det strax glögg och Bingolottos uppesittar kväll! Håll tummarna att jag vinner något!

Tittade på SVT julkalender för första gången idag, och ååh vilken tur jag hade. Annars hade jag missat denna underbara låten! Nattis känn dig inte träffad!
 


I'm fucking freaking out!

Läste Nicoles blogg idag och om hur hon va nervös inför flytten till Stockholm. Då blev jag helt plötsligt på riktigt medveten om att jag åker om 21 dagar!! 21 dagar och 4 av dom ska jag spendera i Oslo. Shit! I'm fucking freaking out!!

Idag har jag sytt om min nyårsklänning. Blir inget speciellt alls iår, har nämligen märkt under allt mitt packande och sorterande att jag har en hel garderob full med nyårsklänningar som jag bara har använt en gång. Helt onödigt! Så iår blir det en vardagsklänning typ, får ta och hitta något snyggt halsband ist! Har sytt om massa andra saker också som jag har staplat på hög i min garderob, saker där jag skulle ta bort armarna, saker där paljetter trillat av eller som har gått sönder. Jag älskar verkligen att sy men jag tror att symaskinerna har gått ihop och startat en hata-caroline klubb! Oh vilket tålamod det krävs!

Nu ska jag dra till lillEmma!


hittade min St. Pauli tröja i sy-högen. Wiie!


Let's have some fun this beat is sick

utgången igår blev ganska lyckad! Tackar Alexandra och Victoria för gott sällskap :) sjukaste grejen, fick ju reda på häromdagen att Nemir bor bara någon timma ifrån där jag ska bo i USA och vad händer igår? Jo när jag sitter i baren på Trädgårn så får jag plötsligt syn på honom! Kul kul! och inte nog med det, Markus var också där och honom har jag inte sett på flera år OCH Saman som gick på samma skola som mig i Spanien va också där. Kul kul!

Nu har jag suttit i flera timmar och tittat på Musikhjälpen. Helt paralyserad, jag tror jag har blivit kär i Christer. Han är ju helt underbar! Jason är inte heller helt fel! grr!




PARTY PARTY

har gått och funderat hela dagen men nu är jag TAGGAD! Här har ni en lista över vad som gör mig så taggad!

JÄGER - check!!!
Höga klackar - check
Lösögonfransar - check
Kläder som jag inte redan har haft på mig tusen gånger - check
Trevlig sällskap - kommer snart!
Bra musik - CHECK (har hittat min gamla iPod som jag hade i Spanien, hello reggaeton - woohooo!)
ÖÖÖL - check

Vi ses ute i vimlet!


once a poser, always a poser!


Musikhjälpen

3 MILJONER! har tittat på musikhjälpen nu i flera dagar och även jag skänkt en liten slant. Riktigt bra program för en bra sak! Kanske tar en sväng förbi glasburen ikväll och dansar lite! :)

Igår fyllde Pappi 60 år! Vi var ute och åt och sen blev det Liseberg, mys mys! Jag kan verkligen inte vistas ute! Ni som känner mig vet att jag skrattar "ganska" högt så igår när vi var på resturangen höll jag på och kvävas. Fick ett riktigt skrattanfall som jag var tvungen att hålla inne, jesus! Tårarna bara sprutade och jag har fortfarande ont i magen!!! Det perfekta avlutet på dagen; THE HANGOVER!

Nu är den stora frågan inför ikväll.. Utgång? Ingen utgång? Utgång? Ingen utgång? Förra helgen va så jäkla seg men om jag känner mig själv rätt blir det nog utgång..







Fuengirola ♥ good times!

WOOOOHOOOOO! Pratade med Amanda som åker till USA samtidigt som mig typ hela natten på msn och WIIIE vi sitter brevid varandra på planet mellan Frankfurt - Newark! Så jäkla nice! Är en kille som åker samtidigt som oss också så istället för att åka själv, som jag trodde att jag skulle göra, är vi nu tre :)

och mer goda nyheter: Nemir bor typ bara några timmar ifrån mig!!! ännu mer WIIIE!

Har packat ännu mer idag men sakerna tar liksom aldrig slut.. Fick lite stöd från Alexandra som tur va! Å sötisen hade med sig en överraskning, TACK! ååh va jag kommer sakna dig!

Sitter och pratar minnen med Alfonso på msn, haha herre good times! Så här blir det en bild från min 18-årsdag i Spanien och Alfonsos och Christobals bar som vi hade helt för oss själva! Som sagt, good times!


Bratten & Christolbal fixar drinkarna!

XOXO

Jag åker hem, jag pallar inte mer!

Idag gick jag upp "tidigt" för jag hade ett fullspäckat schema framför mig, hallelujah för det! Först åkte jag till Gårdsten och hämtade pappas födelsedagspresent som jag och Nattis hade beställt, blev huuur fin som helst men en bild får det bli först på fredag eller lördag!

Sen skyndade jag mig in till stan där jag skulle träffa Nicole. Letade parkering på Heden i nästan 30min. 30 MINUTER!! Ringde Nicole och "asså jag åker hem, jag pallar inte mer kan vi inte ses imorgon? Om han gubben som kommer nu inte ska åka så skiter jag i det här!" Men jag hade tur och fick till slut en plats. Så då blev det mysfika. På fredag åker Nicole och Max till Prag och när dom kommer hem är det jul och nyår och sen har vi inte alls många dagar kvar att umgås innan jag åker :(

Sen blev det jobb, jobb, jobb och nu sitter jag här. Får la skynda mig och borsta tänderna så jag inte missar Cold Case, eller är det idag?


Jag & Nicole i Spanien 06


Hej jag heter Caroline och jag samlar på skräp

Idag va Alexandra här på fika innan jobbet, mys mys!

Sen blev det storrensning och packning för min del. Pappa har köpt ett hus i Nödingne som han flyttar till 1 februari och då är inte jag hemma längre så jag måste packa aaaaalla mina saker innan jag åkter till USA. Fy va saker jag har! Har packat 6 lådor och är inte ens halvvägs + att jag har sorterat ut en hel del. Hittade en himla massa roliga saker idag, gamla skolkataloger, maaassa saker från mitt år i Spanien och dom här roliga planscherna

AAAAAAAAHAHA mamma hade lite kul med photoshop när vi var små!
Jag, Christin, Johanna, Helena och Susanna


Jag hade en liten crush på Brad om man säger så :)

XOXO

Team Jacob!

AAAJ! Jag och Nattis har sprungit runt på stan och letat julklappar heeela dagen så jag har ont överallt! Humöret gick från glatt till jätte irreterat till as flummigt till jag-vill-gå-och-lägga-mig-och-vakna-först-imorgon! Nu är jag nästan klar med alla julklappsinköp iaf så det känns bra!



En del av det vi släpade runt på

Som många andra har jag varit (eller är?) helt besatt av the Twilight saga men har sedan bok nummer 2 varit på Jacobs sida och sen jag såg New Moon hejar jag verkligen på Team Jacob! På tal om filmen, HELLO GORGEOUS! I helgen va Taylor Lautner som spelar Jacob med i SNL och gjorde den här halvroliga sketchen. Han är till och med snygg som tjej, grr!


Min alldeles egna jultradition!

Dagen blev ganska bra iaf! Alexandra kom hit och så kollade vi på filmen 27 Dresses men den va inte alls så bra som jag trodde den skulle vara, lite besviken faktiskt. Sen blev det en film till, en tysk film som utspelar sig i Dresden under dom sista dagarna av Andra Världskriget. En tysk sjuksköterska och en engelsk pilot blir kära, det låter smörigt jag vet men den va riktigt riktigt bra! Dresden heter filmen och rekommenderas varmt!

Måste lägga upp en bild på mina knän! Att jag är klantig är ju ingen nyhet men jag tror att det börjar bli en tradition att jag skrapar upp knäna runt jul! Har fortfarande ärr från förra året och det skulle inte förvåna mig om gårdagens olycka också lämnar sina spår.. Jag va iaf påväg från Trädgårn till Heden och under dom 100m lyckades jag med ett rejält fall! Gick och grejade med mobilen när jag snubblade på nåt och PLADASK! Hade ju inga händer att ta emot med så ramlade rakt ner på knäna. Mobilen och hörlurar flög iväg och jag samlade upp allt snabbt som satan och reste mig upp. Som tur va var det ingen i närheten förutom ett par bilar som saktade ner HAHA


GUD mina ben ser verkligen ut som korvar!! men förstår ni min smärta?!


Trädgårn!

XOXO


Vad vore livet utan Jägermeister?


Utgång igår.. mm.. SEGT! Som tur va hade jag trevlig sällskap men det va verkligen segt och jag vill inte se mitt konto efter gårdagen! Sprang från jobbet och sen fick jag sminka och fixa mig på 2 sekunder och sen körde min snälla pappi mig till Trädgårn där Johanna väntade. Förkröket hade jag i bilen men en flaska jäger MUMS! Ringde Johanna "Ser du den silvriga bilen? Hoppa in, jag har jäger!"



ÅÅH va ledsen jag blir på mig själv nu! Har gått hela veckan och trott att det är Cypher Nights på Kulturatom ikväll men NEJ! Det va 13 NOVEMBER! ååh ibland blir jag så trött på mig själv! :( aja.. då får jag la titta på film eller nåt ist. FAN!

XOXO


GRR


ÅÅH HERRE! Snart ska jag till jobbet och kan knappt stå på benen! Funderar på att ta en liten tupplur innan jag går, det hinner jag väl, eller?

Det va faktiskt lite kul att jobba igår, satt mest ikassan och skrattade åt halvförvirrade och fulla kunder. Min lover kom in också.. Har ju inte jobbat där på över 3 månader men han kom ihåg mig "Ser du det här pepparkakshuset? Jag skulle äta dig som jag äter det här pepparkakshuset!" HAHA seriöst han är typ 16 men men kul är det när han kommer in och skakar rumpa för mig!

Sen blev det krök i racerfart men Alexandra och Victoria! Försökte få taxichaffören som körde på mig för några veckor sedan att hämta oss i Mölnlycke men han jobbade inte DAMN! men grr på honom!

VI SES PÅ TRÄDGÅRN IKVÄLL!

XOXO


Love hurts


ÅÅÅH VARFÖR FÖRSÖKER JAG ENS UMGÅS MED DIG?! Blir bara ledsen och arg varje gång.. det här är en jäkla skit dag och snart ska jag iväg och jobba och sen ska jag supa skallen av mig och glömma den här jävla dagen! skulle börjat jobba 9 imorgon men dom ringde precis och ändrade till 16 så nu fan Alexandra blir det fullt ös medvetslös!

Titta vad du gör!


Det blev lugg igår och den blev ganska bra men sen på kvällen fick jag för mig att klippa till den lite i kanterna, så att det är snyggt när man har uppsatt hår.. mm grattis! stod och pratade med Nattis samtidigt som jag klippte och tittade inte alls vad jag gjorde och VIPS så såg jag ut som en svamp! jäääklar va vi skrattade men det va inte kul att vakna imorse och se katastofen! men men luggen har ju ett syfte och hellre att jag har en ful lugg än det som döljer sig under luggen HAHA!

Kollade på Gossip Girl & One tree hill igår men en gör go milkshake :) Sen blev det fika med söta lillEmma!

Idag har jag och Nattis varit på jakt efter en present till Pappi. Vi var på ett ställe i Gårdsten som heter Idéverkstan där förståndshandikappade gör jätte fina saker, vi köpte massa saker och beställde en välkomstskylt till pappas nya hus, hoppas han blir glad! Sen åkte vi till Allum och letade julklappar. Jag köpte en svart klänning som jag funderar att ha på nyår, om jag kan hålla mig så länge tills jag ska använda den.. ! Sen blev dagens fika med Alexandra :)

Gud vilket långt inlägg men måste skriva en sak till. Satt och grät imorse när jag åt frukost typ. Tittade på Oprah och så va det ett program om barn som tar självmord. Va två mammor där till 11åriga pojkar som hade hängt sig själva för att dom hade varit mobbade i skolan. Vet man ens hur man hänger sig när man är 11?! Fy va hemskt det va! Inget roligt sätt att starta dagen på..


Så här blev det iaf..

 

YUMMIE!



Det är gött att dega



Luftslottet som sprängdes va ett riktigt bra avslut på triologin! Det va en del som saknades men jag tyckte ändå att den va bra, Naomi Rapace är helt fantastisk! Hon hade inte många repliker men det är just det som gör henne så bra, hon får fram alla känslor utan att säga ett ord.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. kanske blir en riktig slappisdag idag.. sitter och funderar på vad jag ska köpa till Pappa som fyller 60 snart, några tips? Sen kanske jag ska ta och klippa lugg, det va längesen jag hade det nu och det får ju dagen att gå lite :) får se hur jag gör, lägger upp bilder om det blir så iaf!

Här är lite från gårdagen :)










XOXO


Det närmar sig!


Oh igår fick jag min flygbiljett till USA so there's no turning back now!

Har jobbat på mitt pre-daparture project hela förmiddagen och herre va mycket pyssel och lekar jag har lyckats komma på! Svåraste biten kommer nog vara att skriva om svenska traditioner, vi gör inte så mycket sånt i min familj, eller rättare sagt så firar vi en salig blandning av tyska och svenska traditioner men får la googla och se vad ni svenskar gör :P

Ska dra ner till coop snart och hälsa på Alexandra och köpa lite mat of course. Ska laga min favoriträtt spagetti och köttfärssås för ovanlighetens skull :)

Klockan 18 blir den äntligen bio och Luftslottet som sprängdes! Weeey!

XOXO


DU FÖRTJÄNAR BÄTTRE!


Dansen igår va GRYM! Det va min gamla dansskola TwistedFeetDA som hade uppvisning och shit va jag saknar att dansa! Har inte dansat sen jag lämnade Hamburg och saknar det verkligen! Sen blev det fika med Jazmine och det va drama drama drama som vanligt! haha




Idag va en kär vän hemma hos mig.. hon har precis fått sitt hjärta krossat och behövde stöd. Hon borde glömma honom, hon förtjänar så mycket bättre! HON ÄR VACKRAST I VÄRLDEN! Det blev iaf pannkakor med mängder av grädde och filmen the preposal som piggade upp en hel del.

Nu är det snart dags för CSI!

XOXO


Me ♥ Nikolaus!


Igår blev det en riktig myskväll! Först bakade jag massa kanelbullar och sen kröp jag, Nattis å pappsen ner i soffan å tittade på Änglar & Demoner.

Idag är det fullt upp! Vaknade upp till chocklad och pengar i mina skor, är ju Nikolaus idag! :)
Sen åkte jag hem till Linn som är här på besök från Hamburg med Samuel. Så roligt att se henne igen!
Sen blev det adventsfika med kanelbullar såklart!
Nu ska jag börja göra mig iordning, ska iväg till stan och möta Jazmine för ikväll är det dansuppvisning på pustervik!

XOXO

Välkommen till min blogg!


Ja då var det la dags för mig att skaffa en blogg.. sådär lagom innan jag drar till USA :)

Svåraste av allt var ju att hitta på ett namn när allt va upptaget.. men så fick det bli detta fina fjortisnamn, så kan det gå när man lyssnar på Lady Gaga samtidigt som man ska hitta på nåt fiffigt! haha Har fortfarande inte fått ordning på bloggen men får la tvinga Johan att hjälpa mig igen!

Igår va jag iaf hemma hos lillEmma och Johan å tittade på idol. WOOOHOOO! hoppas Kalle tar hem hela skiten! :) pratade med Emma som är aupair hos den familjen jag ska till också, huuur snäll som helst och så fick jag se pojkarna genom webbcameran, ååh så söta dom är!

gossip girl nörd som jag är..
XOXO


RSS 2.0