panik!

Fy säger jag bara! Jag vaknade 04.35 av att något kryper på min rygg och flyger upp ur sängen för att få bort vad det nu är. I panik av att det inte slutar (kändes som att vad det nu var var lika stor som en råtta) skriker jag till mitt i min indiandans. Tillslut lyckas jag få bort det och springer för att tända lampan och se vad det är, försent. Jag har ingen aning om vad det var som kröp på min rygg inatt eller om det bara var inbildning men FY SATAN VA ÄCKLIGT! Jag fick verkligen panik och jag hoppas inte jag väckte någon med mitt skrik! Har inte hunnit fråga än för jag hade sovmorgon imorse som tur var, var helt svettig och färdig efter panikattacken! Vem vill vakna mitt i natten av att man känner något krypa på ens rygg? Ehm nej tack! Händer det igen kommer jag sova med tänd lampa i fortsättningen! :P

Impulsiv som jag är så blir jag galen på att mitt hår inte blir blont på 2 sekunder. Allt ska hända på en gång och så fort som möjligt, annars är det ingen mening! Hittade den här bilden när jag bläddrade igenom mina gamla bilder och ba fan nu klipper jag av det och färgar det mörkt! Meeen, ska nog försöka ha lite mer tålamod med tanke på att jag har lagt ut svin mycket pengar på att göra blonda slingor.. men bli inte förvånade om jag ser ut så här om några veckor.. eller dagar.. eller timmar :P



ibland går det bara inte..

vaknade upp idag och kände mig jätte ledsen. vet inte om det var för att det spöregnar ute eller om idag bara är en av dom dagarna när jag inte kan kontrollera det. det här kommer att bli en jobbig dag..

jag saknar dig så att det gör ont i hela mig, känns som att jag ska sprängas i tusen bitar vilken sekund som helst och jag undrar om det någonsin kommer att gå över.. jag behöver dig ♥

What am I suppose to do when the best part of me was always you?
I'm falling to pieces..


tu no sabes cuanto duele que no estes aqui

Hur kan det redan vara måndag imorgon?

Nattis skällde på mig att jag uppdaterar bloggen dåligt så jag får la försöka bättra mig..

Igår hände det massa saker. Julia hängde med mig på Zumba på morgonen och sen åkte jag i racerfart till mallet och köpte lite nödvändigheter inför kvällen och stressade sen ännu mer till frisören. Lite mer blonda slingor blev det men jag blir galen, även om jag har massa blont och brunt i nu så lyser det röda igenom, det vill liksom inte ge sig! Ah, det blir la några till besök hos frissan innan jag blir av med det, kommer säkert ändra mig innan det blir riktigt blont och färga tillbaka det rött haha, hade ju inte förvånat mig! Efter frissan åkte jag hem och fixade mig inför kvällen men blev sjukt otaggad när jag hade sönder mina lösögonfransar! Inte kul alls men det kändes bättre efter lite jäger.. Var hos Julia iaf och förkrökade och åt cupcakes innan vi drog till Barcelona. En i sällskapet blev lite för full så var tvungen att skicka hem henne i en taxi efter en liten stund och när jag kom tillbaka så vägrade våran servitris att servera vårat bord någon alkohol, jag var tydligen för full. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta för det var knappt så att jag ens var lullig. Bad om att få prata med managern och han ba You're to drunk, you need to leave. Ehm, what? Förklarade hela historien för honom men han hade ju redan bestämt sig och när jag vägrade att gå så sa han att han skulle hämta vakterna eller polisen och jag var så arg då så jag sa bara okej gör du det. Han blev helt paff och sen kom han inte tillbaka mer HAHA ja, vi stannade tills det stängde! Efter det blev det efterfest och beerpong hos dom amerikanska killarna som vi var hos för några veckor sedan. Klockan halv 5 kom vi hem lagom trötta till Julia så idag har vi legat halvdöda i hennes rum hela dagen och ätit pizza :)

Var på bio med Ryan i fredags och såg How to train your dragon. Den var alldeles för läskig för honom stackaren! Jag tror att om han hade sett den här hemma hade det nog inte varit några problem med biosalongen var väldigt mörk och ljudet var jätte högt så han blev ju livrädd så fort något hände. En gång blev han så rädd att han hoppade upp i luften och spillde ut alla sina popcorn, kunde inte låta bli att skratta lite för det såg ut som en scen ur en film. Hur filmen slutar har jag ingen aning om för han blev helt hysterisk när det var ca 30 min kvar av filmen så vi var tvugna att gå, stackarn var ju livrädd!


3 dagar kvar till helg!

Oh vad jag ser fram emot lördag! Julia fyller 20 på fredag och det ska firas stort! Först ska vi bara försöka smuggla in henne på Barcelona..

tills dess laddar jag med denna låten!


skor skor skor

Shit va mycket klockan är helt plötsligt! Jag kom hem strax efter 10 från gymmet och tänkte åh då kan jag ju lägga mig ganska tidigt idag (är glad om jag kommer i säng innan 12). Nu är klockan 23.20 och jag sitter fortfarande här, som vanligt. "Jag ska bara kolla en sak fort" mm, 1 ½ timmar senare

När jag kom hem idag hittade jag en lapp där det stod: Du behöver inte gå upp imorgon på morgonen. YES! Sen kom jag på att jag ändå ska till gymmet på morgonen men jag kan sova 1½ timma längre iaf, riktigt nice!

Här är skorna jag köpte igår iaf. Vissa kommer nog tycka att dom är svin fula men jag älskar dom! Riktigt riktigt hala dock så får nog ta och skrapa med lite sandpapper innan det är premiär för dom på lördag, vad jag ska ha till är en annan femma...



Ja? Nej?
Dom ser låga ut på korten men klacken är faktiskt 12 cm, jag har inte gått över till tantklackar om det var någon som trodde det :P 174+12=186 cm vilket gör mig ungefär dubbelt så lång som dig lillEmma, right? MOOHAHAHA!

upptäckte precis att jag har börjat flagna på benen, orkaaa


nee, inte mobba min älskling! Sorry babe, du är jätte lång - jag lovar!







The Bounty Hunter

Gårdagen var jätte mysig! Det var lite kallare än det har varit senaste veckan men det var fortfarane ca 17 grader iaf :) Bion igår blev The Bounty Hunter och den var riktigt rolig! Jag trodde att det skulle vara ännu mer skämt än vad det var men den var värd att se ändå :)

Minstingen är sjuk så har varit med honom hela dagen, stackarn har feber och har spydde igår.. får se om han blir hemma imorgon också..

Vädret idag är bajs! Ruggigt och dimmigt.. Det ska tydligen regna imorgon men sen ska det nog bli fint igen. FASAR för att det ska komma fler snöstormar!!

btw.. råkade köpa ett par nya skor igår. som om jag behöver mer högklackat! Men jag kunde inte hjälpa det, när jag väl hade prövat dom så var jag fast! Ska ta en bild sen så ni förstår mig! :)

Yes officer!

Nu har det varit strålande sol i en hel vecka, HELT UNDERBART! Ska strax iväg och träffa massa kompisar och dra till starbucks och köpa smoothies och sen dra till stranden och lägga oss. Sen blir det resturang och till sist bio :) ehm , nämnde jag att jag ska ha shorts på mig?

Fredagen var riktigt lyckad! Drack Virgin Mojitos hela kvällen men det spelade ingen roll! Stället var verkligen packat och mina underbara vänner och jag ägde dansgolvet! Jag och Julia hade båda bilen men det stoppade inte oss! Jesus! Hittade en yta där det inte var så mycket folk och körde järnet! Nackdelen med att vara nykter? Man märker hur stört mycket man svettas! men men, vad ska man göra när dom spelar Sean Paul?! Linnea hade nog också en riktigt bra kväll. Första fyllan på 7 månader HAHA! Man måste ju vara 21 för att komma in på ställen men på Barcelona kan man komma in innan 9 utan att visa legg och sen låtsas man som ingenting så senare på kvällen drog jag till baren och köpte ut massa corona till henne, kul kul! När det väl var dags att dra hem någon gång efter 1 (allt stänger 1.30 i connecticut, mm jag vet, kul!) så behövde Julia tanka så jag och Linnea åkte efter henne så att hon skulle slippa tanka själv mitt i natten. Vad åker vi förbi då? Jo, en väggspärr av polisen. Vevade ner runtan och ba
Hi..
Hi miss, how are you tonight?
I'm really great, thank you.
Have you been drinking tonight?
No
Are you sure?
Yes! Virgin Mojitos all night!
Virgin Mojitos? Really?
Yup! I promise
VIRGIN MOJITOS?! Really... well ok, where have you been?
Barcelona
Oh okey Barcelona, was it packed?
Yeah it was pretty crowded
Okey, are you going home?
Yes, or no! We're following that car to the gasstation (pekar på Julias bil som redan har fått köra iväg)
Oh, okey then, hurry up! Or no, don't hurry up but you know what I mean!

HAHA jag tror Linnea var mer nervös än vad jag var! Hon var livrädd att dom skulle fråga henne efter ID och se att hon är minderårig. Jag var mest rädd att han skulle fråga efter mitt körkort och sen inte fatta vad det var eller att han skulle be mig komma ut och vandra på en linje, vet inte ens om jag kan det i nyktert tillstånd? Speciellt inte efter 2 timmars dans!

Kom i säng strax efter 4 och vaknade helt klarvaken vid 9. Vad hände där? Åkte till gymmet iaf och gick på Zumba och sen plockade jag upp Linnea och drog till mallet. Efter det blev det lunch i hennes trädgård och en lite promenad. Hon började jobba vid 4 så jag mötte upp Marcus så drog vi på bio. Jag kan inte bestämma mig om jag tyckte Cop Out var rolig eller bara helt okej..  Det var iaf en lång dag så på kvällen drog jag mig ner i våran biokällare och hyrde Couples Retreat som var riktigt rolig!

Helgen har varit jätte bra och nu kommer den bli ännu bättre! Ska bara städa lite och sen ska jag dra iväg och träffa alla!








Lazertag

Var på Lazertag igår, SATAN VA ROLIGT!! Massa tyskar och jag, Linnea och Julia. Det goa var att flera av tyskarna hade deras pojvänner på besök så det var ändå 4 killar med och spelade, gjorde det hela lite intressantare :P
Bowlade där också, riktigt grymt ställe faktiskt! Dom hade lazertag, biljard, bowling, klättervägg och massa arkadspel, dit ska vi garanterat igen!

I onsdags åkte vi in till Hartford för att kolla runt lite på alla fyllos som firade Sankt Patricks Day. Åt på en jätte mysig resturang och maten var riktigt god! Sen tog vi ett varv och tittade runt vid barerna som var fullknökade och åkte hem och sov gott efter det!

Det har varit över 20 grader här idag, helt otroligt! Vi hade ju snöstormar för inte alla längesedan men det är la bara att tacka och ta emot!

Nu får jag se till att ta på mig något annat än min fläckiga t-shirt för ska iväg och träffa Julia och Linnea och dra till en bar. Nyktert ikväll för jag måste ta bilen men det kommer nog bli riktigt kul iaf!

Happy Sankt Patricks Day!

Fick se till att klä barnen i grönt idag då det är Sankt Patricks Day and if you don't wear green you get pinched! Ehm, jag har blivit nypt ett antal gånger av barnen idag, försöker komma undan med att min bil är grön men dom köper inte riktigt det :P

She's out of my league var riktigt rolig faktiskt! Jag trodde att dom hade visat i princip alla skämten i trailern men jag hade fel! Den borde verkligen ses!

Igår var jag på Starbucks med Julia och säkert 20 andra au pairer, helt fullsmockat!

Nu ska jag nog ta en liten promenad innan jag hämtar Trevor från dagis. Solen skiner och förhoppningsvis är det inte så många bilar ute just nu (finns ju inga trottoarer i detta landet..!)


ehm ja.. jag hann bara vara hemma i några timmar innan jag hittade denna väskan. Linnea tvingade mig att köpa den så skyller allt på henne!


Det tog i att köpa detta men jag kunde inte låta bli.
Miley Cyrus & Max Azria


"Nu dör jag"

Nu är jag tillbaka! Har haft det jätte bra! Vädret var la sådär men det var ganska skönt när jag sprang runt på stranden och lekte kull, eller T A G som Ryan säger. Lägenheten som vi bodde i var helt underbar, speciellt sängen! Herre jag hade en megastor säng helt för mig själv och det var nog den skönaste sängen jag någonsin sovit i! Min au pair mamma skrev till och med ner namnet på lakanen, så underbart var det! Sen var ju inte läget på lägenheten helt fel heller, det tog knappt 10 sekunder att komma till stranden, man var bara tvungen att gå förbi poolen först som var precis framför våran terass.

Jag fick sova ut varje morgon, vi åt ute på resturang varje dag, jag fick slappa en del på stranden och vi åkte på utflykter OCH jag fick betalt för det! Vi var på en sköldpadds farm där dom hade gigantiska sköldpaddor och mindre som man kunde fånga och klappa. Där hade dom även hajar och tonfisk, jag visste inte att tonfiskar var så stora! Jag har alltid trott att det var små fiskar men icke! I onsdags åkte vi till Stingray city, man åker ut med båt i ungefär en timma tills man kommer till ett ställe mitt ute i havet som är så grunt att man kan stå och där vimmlar det av stingrockor! Jag hoppade i vattnet och simmade runt där en stund tills våran kapten slänge i massa mat i vattnet och alla rockorna flockade sig runt oss. ÅÅÅH vilken panik jag fick! Dom var verkligen gigantiska, större än mig! Jag klappade en iaf innan jag gick upp på båten igen och fy va slemmig den var! Trevor hade redan fått panik så min au pair mamma hade redan tagit med honom upp på båten så jag satt och tittade med honom medans resten av familjen stod och pussade rockorna. Efter det åkte vi vidare till ett ställe och snorklade. Jag snorklade! Jag är nästan lite stolt över mig själv, jag brukar få panik av att bara vara i djupt vatten och nu snorklade jag för första gången, mitt ute på havet! Det gick ganska bra, jag svalde en del havsvatten och råkade andas med näsan några gånger men satan va häftigt det var! Såg massa fina fiskar och korall och en till stor rocka som simmade rakt emot mig! Fick lite panik om man säger så, jag hade inte fenorna riktigt under kontroll, kände mig helt handikappad när jag simmade runt med dom, speciellt eftersom jag inte bottnade. Men kul var det och nästa semester ska jag absolut testa på det igen! :)

Flygresan hem är en helt annan historia.. Först kunde jag inte checka in på flygplatsen för jag saknade ett nummer men som tur var kunde vi fixa det på plats på datorn men vilken panik vi hade. Det kunde ta upp till 72 timmar att få nummret om man hade otur men dom tur var fick jag det på en gång! Varför han ingen sagt att man måste ha ett sånt nummer eller varför står det inte i några utav mina papper?! Väl på planet fick jag sitta själv och vid fönstret, jackpott! Flygresan var riktigt behaglig tills... VÄRLDENS turbulens började strax innan vi skulle landa. FY FAN! Jag plockade upp minan åksjuketabletter fort som bara den men det hjälpte inte. Jag var LIVRÄDD och började må riktigt illa! mm, då började kvinnan tvärs över gången att kräkas! Det här var nog en utav dom värsta turbulenserna jag har varit med om jag satt bara och tänkte "nu störtar vi, nu störtar vi rakt ner i Hudsonriver! Oh titta där är New York! AAAAAAAAAAAAAHHHH NU STÖRTAR VI!" Asså fy fan, det höll nog på i 20 min men det kändes som en evighet! När vi väl landade satt jag och hyperventilerade med spypåsen i högsta hugg och vad kommer inte mot mig då? Jo stanken från kvinnans spya och åh det var så nära! Jag kände riktigt spyan i halsen men jag klarade mig som tur var! Skakade i säkert en timma efteråt och jag mår fortfarande lite illa, jag vågade inte äta något på hela hemvägen igår för jag var rädd att det skulle komma upp.

Insåg precis att jag har skrivit en hel berättelse om hur jag var nära att spy, men men, jag vill ha lite medlidande! Nu ska jag ta och packa upp lite och sen göra mig iordning för att gå ut och äta och gå på She's out of my league men Linnea och Julia :)




GRAND CAYMAN!

OOOH NU ÅKER VI SNART!!! Klockan 3.30 inatt bär det av mot New York igen, vi ska nämligen flyga från Newark flygplats så det blir några timmar i bilen innan vi flyger iväg men tror att vi landar på Grand Cayman runt 13 imorgon, weey!

Kolla in länken till vårat hotell om du vill drömma dig bort lite :)
http://www.beachcomber1.com/beachcomber1/


btw, här är lite av kläderna och skorna jag har lovat att lägga upp


hemsk bild, sorry men egentligen fina shorts som jag köpte för 2,80$!


ännu mera reafynd! Skor från American Eagle Outfitters!


hoo, nu har jag äntligen slagit till med en baddräkt! Kommer vara skönt när jag leker med barnen, slipper jag oroa mig för att något ska ploppa ut! haha


och så ett par ganska låga skor som jag kan använda varje dag :) lite nagellack på det så blir det nog super!


Jag orkar inte konka runt på datorn så den får stanna hemma men kanske lyckas med någon uppdatering iaf, vi får se. Kommer hem den 13e igen och då är förhoppningsvis all snön borta och våren tar sin början!
puss puss!





The big apple

Puh! Tillbaka från New York! Satan va trött jag är! Sov typ 4 timmar lördag/söndag och kom i säng sent igår och så upp och jobba imorse, men nu är det bara imorgon kvar och sen bär det av till karibien, I CAN'T WAIT!

New York var kul. Vi började med att åka upp i The Empire State Building och så tog vi någon simulatortur där också men det var la inget att rekommendera. Empire State Building var nice, jag var livrädd först men väl uppe var det inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara, har varit med om värre! Sen promenerade vi runt lite tills vi hamnade på Times Square. Sen blev det hostelet en snabbis för en powernap och ombyte. Hostelet btw, ehm vi kollade aldrig riktigt upp var det låg och det visade sig vara i Harlem, vi var nog seriöst dom enda vita på flera kilometers avstånd, bara mörkhyade och latinos. Jag har nog aldrig känt mig så på fel plats och uttittad, jäklar va dom stirrade! Man såg verkligen hur dom tänkte "are you lost?".

Middag på Hardrock Café på Times Square, burgare och massa massa (pappa håll i dig!) WARSTEINER, MUMS! Sen drog vi vidare för att se en stand up comedy show med när vi kom dit hade dom ställt in 12-showen men vi fick en gratis öl iaf :) Tanken var att vi skulle på en klubb som hette Libation men när vi väl kom dit var man tydligen tvungen att vara finklädd med finskor och skjorta så det blev inget med det, drog till en bar tvärs över gatan ist och fyllde på med lite mer öl.

Söndagen var, ehm, lång. Vi åkte in till Times Square igen och vandrade runt där i flera timmar och satt på den röda trappan med kaffe och halvsov tills vi bestämde oss för att dra till busstationen. Lite slöseri av en dag i New York kanske men vi var för trötta för att ta oss någonstans och det var ju inte sista gången vi var i New York heller, ska ju dit igen om bara en månad.



RSS 2.0