New York

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera just nu och nu hinner jag inte heller. Måste rusa, har en buss till New York som jag måste hinna med! Är tillbaka på söndag kväll med massa bilder förhoppningsvis!

tlöööött

Fy va trött jag är! Jag förstår inte varför.. tänkte uppdatera för har änna varit dålig på det på sistonde en jag orkar verkligen inte. Var och simmade idag och ba det här va la inget, tills jag kom upp ur poolen. Jesus hela jag var spagetti! Får se hur det står till ikväll, har massa inköp att visa :)

Alla heter Glenn i Göteborg

Så, då var helgen över. Har haft en riktigt rolig helg faktiskt! Vet inte hur jag har hunnit med allt.

Marcus satt barnvakt i lördags när vi började förkröka och sen när hans au pair föräldrar kom hem bestämde mamman att hon och jag skulle sjunga kareoke. Haha riktigt roligt, vi sjöng i typ en halvtimma och Marcus och au pair pappan ba jaahaa.. Bra start på kvällen iaf! Sen drog vi till en bar/resturang/dansställe och mötte upp några av tjejerna som ska med till New York nästa helg. Det var en resturang men på kvällen sköt dom undan några bord så man kunde dansa. Lite skumt men kul var det och mycket folk!

På söndag blev det italiensk lunch och sen lite flum hemma hos Julia innan det var dags för Shutter Island. Shit vilken besvikelse! Jag har gått och laddat sen jag såg trailern första gången ååh ba "jag ska se den, jag ska se den, inte vara rädd" Var skit spänd igår när vi satt och vänta på att den skulle börja och ba va fan har jag gett mig in på, men det kom aldrig någon läskig del. Grym besvikelse! Jag som skulle vara modig för en gång skull!

Här kommer lite bilder från bowlingen i fredags


Ehm, var fan är hålen?


STRIKE!

och så några party party


Checka pimpjackan, ooh det är ju så man dör av skratt!



ooh en sak till, med tanke på rubriken. Träffade massa ute som hette Glenn, det var ju nästan så att jag fick lite hemlängtan!

utgång!

Tänkte ladda upp bilderna men får ta det imorgon! Nu blir det party party i Hartford!


Duck Bowling

Det blev pizza och sen bowling igår! Eller ah bowling, jag vet inte riktigt vad det var, vi blev något förvirrade när vi skulle börja bowla. Kloten var as små och hade inga hål för fingrarna och käglorna vägde nog ingenting. Vi var tvungna att knappa in själva hur många käglor vi hade fått ner, krångligt värre! När vi skulle gå såg vi det, vi hade spelat duck bowling. Vi ska nog leta reda på ett annat bowlingställe till nästa gång!

Puh! Kom precis hem från Zumba! Jag tror jag har skadat något på baksidan av mitt lår men det var det värt! Helt slut nu dock för fick ju ställa klockan för att komma upp till passet så nu blir det nog en nap innan melodifestivalen!

Utgång ikväll? yup! Det är underbart väder ute idag, okej det ligger massa snö med vi har plusgrader iaf så det kan nog bli en bra kväll! :) (kommer förhoppningsvis inte frysa ihjäl iaf som sist)

Har lite bilder från bowlingen men dom kanske kommer sen, puss!

BAAAAAAHAHA

asså mina au pair barn är ju så jäkla roliga och dom säger saker som jag skrattar åt i flera dagar och just nu kom jag och tänka på det här skämtet som Ryan drog vid matbordet för någon vecka sedan:

What's a witch on the beach?

A SANDWICH!

AAAAAAAAAHAHA fy satan va kul!

Man blir aldrig för gammal för att åka pulka!

Gårdagen blev lite bättre iaf. Var ute och åkte pulka med pojkarna, fy fan va kul det var! Herre jag skrattade så tårarna sprutade! Sen blev jag lite deppig igen men då åkte jag till Marcus och så bokade vi biljetten till New York nästa helg och degade framför tvn och då blev det lite bättre igen! :)

Fick sms från Amanda också att hon hade det bra hos sin mosters vännina i NY så nu kan jag bara hålla tummarna för henne att hon hittar en ny familj snart! Du får inte åka hem Amanda!!!

Dagen började helt strålande! Jag var på bra humör, barnen var på strålande humör och morgonen flöt på as smidigt. Efter att jag hade lämnat Trevor på dagis åkte jag och solade (kommer stekas när vi ska på semester annars!) och sen till gymmet och efter det blev det god lunch på subway.

Ikväll var det meningen att vi skulle ut och äta och sen gå och bowla men nu vet jag inte hur det blir.. hoppas det blir bowling! Snart börjar helgen iaf och det ska firas!


blä

fy, det här är en riktigt blä-dag! Du vet när man tittar sig i spegeln på morgonen och tänker fy fan, allt är förjävligt och man är tjock och ful. Det här är verkligen en sån dag. orka! Jag vet inte varför idag är en sån dag, kanske för att Amanda åker idag och jag vet inte om hon kommer komma tillbaka eller inte :(

Egentligen har jag massa att se fram emot dom närmsta veckorna så jag försöker fokusera på det men detta är verkligen en bajsdag! OK, fokus: bowling imorgon, utgång på lördag, utgång i New York nästa helg, Grand Cayman om 13 dagar och sen Daughtry & Lifehouse helgen efter i Boston, FOKUS!

Gjorde ett litet försök till ett lyft idag iaf, duschade, sminkade mig och fixade mitt hår. Vet inte när jag senast sminkade mig så det var värt ett försök men vet inte riktigt hur det gick.. Kan mina vänner snälla skaffa skype så vi kan snacka lite skit!! Jag saknar er! ♥

precis så känner jag idag

 

försöker tagga lite och spela söt :p

 


det tar aldrig slut

Det snöar och snöar och snöar. Jag orkar inte mer! Jag vill ha vååår!

Grand Cayman: 2 VECKOR!

Svin förkyld är jag också och det vill inte gå över...


I brist på annat:




Whataya want from me

btw, ääälskar den här låten! Blunda och njut!




Valentines Day 2

Kom precis hem från bio. Vi var och tittade på Valentines day, ehm den var helt okej. Jag hade förväntat mig en amerikansk version av Love Actually så jag blev väldigt besviken men annars var den okej. Massa kända skådisar i, bland annat massa snygga killar så varför inte.


Valentines Day!

Happy Valentines Day! Jesus vilken hysteri det är över alla hjärtans dag här! Hela avdelningar i affärerna är fyllde med alla hjärtans dag kakor, choklad, kort, blommor och ballonger. HYSTERI! Fick dock en påse med godsaker idag av min host family så det tackar jag för!

Igår var jäkligt flum. Åkte och hämtade Amanda så drog vi till mallet där jag äntligen lyckades tvinga henne att köpa något! :) Blev en riktigt fin jacka som jag egentligen själv vill ha haha! Sen blev det donken och massa mat och annat gott. Nu kommer den flummiga delen.
"Vad ska vi göra nu?"
"Ska vi åka till Hartford?"
"Hartford?"
"Ja, bara åka omkring lite"
ROADTRIP!
Jag vet inte vad vi tänkte som åkte in till Hartford som är Connecticut största stad vid 11 på kvällen för att bara åka omkring lite men kul var det! Sen våldgästade vi Marcus till typ halv 2 innan vi drog hem. Kul kul!

Fy, jag mår illa efter all choklad! Snart blir det dock babyribbs! YUM YUM!

Strawberry and Cream - ist för öl

 

Chips doppade i choklad, åååh herre! Anledningen till varför jag mår illa

 


ett steg på vägen

usch, nu har jag gjort det! Jag var hos frisören idag och började min resa mot blont hår igen. Skillnaden är inte så jätte stor men hon färgade det lite brunare med ljusa slingor i OCH KLIPPTE AV HALVA MITT HÅR! Åh fy det är så att jag vill gråta! Jag anade nästan att det skulle bli så för mitt hår var så fruktansvärt slitet men jag hatar den här längden, jag känner mig som en tant!

Helst av allt skulle jag vilja dränka mina sorger i massa öl ikväll men ska jobba imorgon så blir inget med det.. Ska åka och hämta Amanda nu så får vi se vad vi hittar på..


innan jag släpade mig dit..


efter.. man ser inte så mycket, får försöka ta en bild i dagsljus för det är större skillnad än vad man ser.
aja, lite sol och en färgning till på detta så blir det nog bra!


usch!

nee jag vill inte! men nu ska jag iväg på ett litet ärende.. fy, kan någon följa med och hålla mig i handen? usch jag vill verkligen inte detta!

Fredag

Nu kom precis föräldrarna hem och klockan är 10. Ska jag åka iväg och göra något eller bara stanna hemma och titta på en film? Segt att stanna hemma, segt att åka iväg. Får se om jag får tag på någon och vad dom gör!


Presentkorgen till min host mom som fyller år idag!


When in Rome

Förkylningen håller i sig men den där känslan av feber har försvunnit iaf, tack och lov! Gick och la mig klockan 8 i onsdags men tre lager kläder på och tittade halvt sovandes på Miss Secret Agent på TV, fy fan va bra den är! Klockan 10 stängde jag av TVn och sen sov jag som berget enda fram till 7 på morgonen. Det gjorde nog susen för igår på eftermiddagen vände det helt plötsligt och jag mådde genast mycket bättre. Åkte och plockade upp Amanda efter jobbet för att dra en sväng till Starbucks men det var stäng pga renovering så det fick bli bio ist. When in Rome, fjantig och förutsägbar men jäklar va jag skrattade! Skönaste av allt - det var bara jag och Amanda och två till i biosalongen!

Fick ledig på morgonen idag för jag ska jobba kväll så gick precis upp, ska ner och äta frukost/lunch nu innan jag måste hämta Trevor.


Chilis i tisdags


Julia - Sorry för den halvt blundande bilden men vill bara visa hur brun och fin du är!
2 veckor på Hawaii, avis? nej nej..


Amanda


Var jag naiv när jag trodde att man fick nypoppade popcorn på bio?
Ja, dom gula påsarna är fullproppade med popcorn


jeansshortsen från tidigare i veckan.. funderar på om jag ska slita dom lite eller inte..

Snowday

Det blir inte så mycket idag, jag mår inte alls bra. Tänkte gå och lägga mig snart och hoppas att allt som gör ont idag är okej när jag vaknar igen. Idag var det en snowday för enligt vädret skulle ett stort snöoväder komma hit, men icke. Det har snöat en del på eftermiddagen men snöoväder? Har iaf haft båda pojkarna hemma hela dagen så har gått och knapprat ibumetin för att kunna vara lite rolig iaf. Vi åkte till donken där dom har ett stort lekrum så dom fick springa av sig lite och jag fick äta den underbara Mushroom and swiss hamburgaren, tack för tipset Linnea!

Nu blir det sängen och jag ska nog hålla tummarna i sömnen inatt att det inte blir en snowday imorgon. Mitt problem sedan barnsben, lite sömn = sjuk!

8 Februari

Idag åkte jag till mallet efter jag hade lämnat Trevor på dagis men när jag kom strax efter 9 hade dom ju inte öppnat än så jag satt och sov i bilen i en timma tills dom öppnade, skönt värre! haha :) Letade efter en födelsedagspresent till min host mom som fyller år på fredag men vad ska man köpa? Efter att ha letat ett tag utan resultat så gick jag in på The Body Shop och fixade min egna presentkorg så jag hoppas att hon kommer bli glad!

Sen blev det ju lite till mig också.. ett par blåa tights och ett par jeansshorts :) Kanske lägger upp bilder sen.. och en body lotion med lite brun utan sol effekt, bara det att jag kollade inte så noga och nu ser jag att den är för medium to dark skin, ehm.. jag får la testa den och se hur det blir! Blir det helt fel så får jag mig ju ett gott skratt iaf!

Ikväll blir det nog gymmet, hoppas Linnea vill med!

Pratade med mamma precis och hon och Nattis åker till Tyskland imorgon. Först ska dom ner till Berlin i två dagar och hälsa på mormor och morfar och sen åka ner och fira karnivalen, JAG VILL OCKSÅ MED!


Äntligen lite party party!

Rehab är över!!! Det blev äntligen lite party party i helgen och det tackar jag för! Dans, jäger och öl - ME LIKE! Jag och Marcus (vi är typ dom enda som är 21 här) drog in till Hartford och gick till Up or on the rocks. På första våningen var det liveband som spelade och deras publik bestod av två väldigt entusiastiska åskådare, stackarna! Uppe var det betydligt mycket mer folk, riktigt kul faktiskt! Det blev dans och scenen som vanligt HAHA dock hann vi bara vara där i en timma för vi var så sega med att komma ut och i Connecticut stänger allt 1.30. Tydligen är det så i nästan hela USA förrutom i NY och några andra storstäder, segt! Sen drog vi till efterfest hos några amerikanska killar som Marcus känner och det var väldigt intressant om man säger så, amerikaner asså! Spelade iaf lite beer pong, fun fun!

Idag drog jag, Linnea och Amanda och käka pizza, eller vi åt massa förrätter innan så när pizzan väl kom in orkade vi bara äta varsin bit men det betyder god lunch imorgon! Sen solade vi lite solarium och sen blev det mallet och sen Starbucks på det.

Har haft en riktigt rolig helg faktiskt! Imorgon är det måndag så det är nog dags för mig att lägga mig så jag kommer upp imorgon! Ingen morgonmänniska här inte..


Tyvärr kvällens enda bild, men jag var upptagen med annat! No more rehab!


Jag hatar sandaler men köpte dessa idag inför Grand Cayman


och så blev det en ny piercing, nu saknar jag bara en bikini..

Dear John

Igår var en hektisk men rolig dag. Åkte med Ryan till Imagination museum som hade Chocolat factory theme, weeey! Dom hade massa roliga saker för barn och en chokladfontän att doppa marshmallows, donuts och jordgubbar i, mums! Vi var nog där i nästan 3 timmar så jag var helt yr sen efteråt för det var så mycket folk!

Sen åkte jag och hämta Linnea så drog vi på bio och såg Dear John. Channing Tatum, HALLÅ! Filmen var helt okej, ingen the notebook direkt men helt okej.

Nu ska jag ta och göra lite kaffe så jag piggnar till!


Dear John - Channing Tatum antingen halvnaken eller i militärkläder, rekommenderas varmt! HAHA

Puh!

Kom hem från gymmet för en stund sedan, Zumba! Det var kul, inte direkt någon svår koreografi men man fick shakea som fan, me like!

Har precis krypit ner i sängen och ska titta på... the Vampire Diaries såklart! Jag försöker spara lite på avsnitten för att jag ska ha något att kolla på men nu har jag bara 3 kvar :(

Åååh det luktar popcorn i hela mitt rum! Jag misstänker att min host dad har poppat några där nere men det luktar som om mitt rum är micron han har poppat dom i! ÅÅÅH jag har redan borstat tänderna så detta är ren tortyr!!!

Appelbees

Igår blev det god middag på Appelbees! Åkte dit med Amanda och Linnea och mötte upp några andra au pairer där. Maten var god men efterätten var gudomlig! Jag och Amanda delade på en Chocolat chip cookie sundae. En mjuk varm cookie på botten, vaniljglass över det, grädde runtom och krossade Oreos över det, ehm YUM!

Ikväll ska jag nog dra iväg på lite Zumba om jag lyckas sluta i tid!

Solen skiner idag, yeey!

Kallt!

Åh jag bara väntar och väntar på att det ska bli varmare ute, jag orkar inte med mer vinter!

Grand Cayman - 1 månad kvar!


Seven mile beach


Klar för gymmet!

Nu får jag äntligen bli medlem på gymmet! Var ju där i söndags och skulle fixa med allt men så var jag tvungen att ha ett bankkonto, som jag inte hade så idag har jag varit på Bank of America och fixat mig ett konto och ett sparkonto, men där lär det väl aldrig finnas några pengar..! Tog en timma ett öppna ett konto, en timma!! Det var många år sedan jag öppnade ett konto i Sverige nu men jag har för mig att jag bara skrev ner lite uppgifter på ett papper och sen var det klart. Loggade in på min amerikanska internetbank här också, jag tror seriöst att det är enklare att hacka sig in på min internetbank än min facebook, ehm?

Igår gjorde jag inte mycket vettigt. Jobbet var jätte slappt igår och sen tvättade jag och vek pojkarnas tvätt och sen kröp jag ner i sängen och tittade på the Vampire Diaries (för ovanlighetens skull). Jag har inte många avsnitt kvar nu.. vet inte vad jag ska göra när dom tar slut :/



Premiär för tröjan!


The lovely bones

Det blev ingen träning igår. Vi kom iväg alldeles för sent och sen var vi på Tacobell, som var sådär, och sen åkte vi till Marshalls för att leta träningskläder så när vi väl var framme vid gymmet så var klockan halv 6 och dom stängde tydligen vid 6 på söndagar så vi gick bara in och tog en dusch. Lite skumt jag vet, men den behövdes! Sen blev det bio, The Lovely Bones. Den var inget speciellt. Jag blev lite, eller ah, ganska rädd och nervös ett tag men det var allt. Har man läst boken kanske det är kul att se den men jag kommer nog inte se den igen!

I helgen blev det massa shopping så jag har satt shoppingförbud på mig inför nästa helg men får se hur det går! Jag ska verkligen försöka lugna mig lite för jag vet inte ens hur jag ska lyckas få hem sakerna jag har nu och jag kan verkligen inte slänga saker, mitt hjärta skulle brista i tusen bitar!!!

Idag pappi äntligen in i sitt nya hus! Det känns skumt att alla mina saker hemma har flyttats, jag har liksom ingen kontroll över dom längre. Pappas flytthjälp hade tydligen inte varit så glada över att över hälften av alla kartonger är mina saker. Enligt pappa så kunde dom inte förstå hur man kan ha en hel kartong med sneakers men jag kan inte förstå hur man inte kan ha en hel kartong med sneakers?! :)






Jag vet inte varför den blev så blå på bilden, men tröjan är lila :)




Jag älskar den här väskan, men nu måste jag nästan färga håret om jag vill använda den!

RSS 2.0