tystnaden som uppstår när..

HAHA sittar här och kissar ner mig snart! Bestämde med Nattis på skype att vi skulle bli medlem i Tystnaden som uppstår när man berättar att man är från Angered - gruppen på facebook, klockren!

Sen hitta vi dom här också och jag kan seriöst inte andas!

Tystnaden som uppstår när två stumma konverserar
Tystnaden som uppstår när en frisbee träffar en turk
Tystnaden som uppstår när en kille väljer det platta basebollträt
Tystnaden som uppstår efter att en skåning har pratat och ingen har fattat
Tystnaden som uppstår när en blind säger, Vi får väl se!

BAAAAAAHAHAHA

GLEE

Gud va jag älskar Glee, så jäkla bra! Får inte nog av förra veckans avsnitt, har sett det om och om och om igen! Puck och Jesse gör ju det hela ännu lite bättre, HAPP!









untz untz

ehm ja.. blogga var det ja.. Tyckte det var riktigt roligt i början att blogga men nu är det mest jobbigt, jag orkar aldrig skriva något och sen mår jag dåligt för att jag uppdaterar den så dåligt :( Jag förstår inte hur alla som bloggar hinner med att skriva inlägg och lägga in bilder flera gånger om dagen, det tar ju sån tid! Ska försöka blogga en gång i veckan iaf men annars finns ju alltid facebook, msn och skype om ni vill veta vad jag har för mig :)

Jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort på senaste tiden för det var så längesen jag bloggade så får hoppa över senaste veckan och bara ta helgen! I fredags drog jag och Miranda till Murphy & Scalleties (eller något sånt), en ganska stor bar fylld med öl haha! Det var riktigt kul, GRYMT liveband som spelade hela kvällen. Dom körde Lady Gaga covers á la rock i nästan 30 min, me LOVE! Fick ju sova hos Miranda för jag kommer inte hem på kvällarna om jag inte kör själv och klockan 9 vaknade jag helt klarvaken och visste inte var jag skulle ta vägen så stackars Miranda fick också gå upp så drog vi till Starbucks och åt frukost.

Var hundvakt i helgen och det var också en upplevelse kan jag lova!!! Jag som är hundrädd och inte egentligen djurmänniska heller om det inte är marsvin skulle passa min au pair familjs hund en dag, mm grattis! Jag tänkte att det är la ingen fara, jag har klappat henne och ropat in henne efter att hon varit ute och gjort sina behov utan problem och hon är ju pytteliten. Nu är det bara så att våran hund är 13 år gammal, blind och kan inte gå ner för altantrappan själv så man måste bära ner henne. Så, igår vi middagstid skulle ja ta ut henne och när jag kom ner bara tittade jag på henne och insåg att shit jag har aldrig burit henne, hur bär man en hund?! Började med att klappa henne lite och sen lite smidigt lyfta upp henne men då blev hon helt galen och började skälla och röra huvudet helt hysteriskt, kul! Försökte på alla sätt och vis locka ut henne och lugna ner mig själv efter alla panikattacker jag fick när hon skällde på mig men till slut så gav jag upp och ringde Sara som bor lite längre ner på gatan. Tack gode gud så kunde hon komma över och hjälpa mig men det hjälpte tyvärr inte så mycket men tillslut lyckade vi putta ut henne i hennes lilla säng så att hon kom ut på verandan iaf där hon kissade HAHA. Nu var bara problemet att jag behövde ta ut henne typ 4 gånger till innan familjen kom tillbaka men sen gick det som tur var mycket bättre! Mammans tröja hängde på en stol i köket så jag höll den framför hunden så att hon fick lukta på den och sen virade jag in henne i den och så var det bara att plocka upp henne, nemas problemas! PUH!

Igår blev det up or on the rock i Hartford, damn I like that place! Rockband på nerevåningen, hiphop/r&b/house på övervåningen och hiphop/party party på uteterassen! Jag körde så var ju tvungen att vara nykter men jag hade kul ändå! Var där med Kajsa, Tove och Jens och rockade dansgolvet!

Idag blev det en liten tur till mallet med Tove och sen hem och sega i sängen framför Bring it on 5 haha! Måste nog säga att det är den bästa bring it on filmen, dom kan iaf dansa i den till skillnad från vissa andra skådespelare i bring it on filmerna.. hayden panettiere H O S T !

Min söta au pair familj som var i Newport, Rhode Island i helgen hade köpt med sig en blå/lila/rosa hoodie till mig, tackar! :) "now you´re gonna see me even less in normal clothes" ja, jag lever i mjukiskläder i detta land!

Nu är det nog dags för lite the vampire diaries tror jag allt!


ja just det ja, jag var på kurs i Worcester, MA förra helgen.
Creating Career, Academic and Personal Success

och det blir tydligen bara den bilden för varje gång jag försöker ladda upp så hänger sig hela firefox




fy satan va bra hon är! längtar så till september!!!








RSS 2.0