The YMCA

Jag dampar på bloggen! Ingenting fungerar, det krånglar att logga in, ladda upp bilder och när man väl har skrivit klart blir det error och hela skiten försvinner! Igår var jag smart nog att kopiera inlägget innan jag försökte spara det så det får komma med idag också.

Igår blev det mallet och massa inköp! :) Sen drog vi hem till mig och titta på Miss America och film. Tog oss över en timma att bestämma film men tillslut blev det en med Steve Carell, Dan in real life, BAD CHOICE!

Nu ska jag snart iväg med Linnea till Tacobell och sen ska vi dra och försöka hitta lite träningskläder innan vi drar till gymmet. Efter det blir det nog bio och massa popcorn!

Blev ju av med mobilen på nyår och har ingen 3G mobil längre så ringde Comviq så att dom skulle flytta över mitt nummer till ett kontantkort ist, det skulle ta ca 2 veckor. Pappa ringde dit igår och undrade varför jag inte har fått SIM-kortet än, "Vi har inga uppgifter alls gällande det nummret" Jäkla idioter! Ååh jag blir så arg på okunnig kundservice! Så nu sitter jag här och betalar för ett 3 abonemang som jag inte ens kan använda. MAN BLIR JU TRÖTT!


Gårdagens inlägg:

Igår blev det äntligen the Y! Har inte tränat sen jag skadade mitt knä i oktober eller november, vad det nu var så tog det ganska lugnt. Jag och Linnea gick på löpbandet i 45 minuter, eller aah i 47 minuter - väldigt viktig detalj! Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, kan bero på att alla har varsin TV-skärm så man blir lite distraherad. MEN inte ska man vara duktig och träna och sen gå hem, NEJ vi åkte till chillis och åt världens största hamburgare med massa pommefrites vid typ 10 på kvällen, det är så man gör!

Nu ska jag strax kliva upp ur sängen och gör mig iordning. Vaknade vid 9, jag vaknade vid 9 frivilligt! Jag kan knappt förstå det själv! Klev upp och satte på mig min supermysiga morgonrock, hämtade datorn och kröp ner i sängen igen för att titta på the Vampire Diaries :)

Idag blir det mallet igen och lunch någonstans. Sen ska alla dra hem till mig och titta på film nere i biorummet, jag äääälskar det rummet! Var nere i torsdags och tittade på Pearl Harbour och jäklar va bra det var! Bölade som vanligt i floder, den filmen är så jäkla bra! Linnea försöker få oss att titta på The Haunting in Connecticut, en sann skräckfilm som ett hemsökt hus som ligger ungefär 40 minuter härifrån, tveksamt om jag vill se den filmen!!! Annars kanske det blir Miss America som sänds ikväll, vet inte riktigt vad Marcus tycker om det dock..

Nu har jag försökt ladda upp bilder i en kvart, jag ger upp! Tog mig 10 minuter för att ens kunna logga in på bloggen och nu krånglar detta också, har varit så i flera dagar nu och jag har noll tålamod! Kanske försöker igen senare.


Paul Wesley


You could bite me anytime!

Ännu mera snö!

Det tar aldrig slut! Det bara öser och öser ner mer snö! Vi var ute och åkte pulka förrut och på mindre än en minut blev hela himlen helt svart och det blev väääärldens snöstorm. Stackars barnen höll på att flyga iväg med deras pulkor så vi fick springa in och ta skydd. Sen åskade det lite också, har inte sett några blixtar en dock och hoppas inte det kommer några för jag vill ner till våran "biosalong" och titta på film.

Dom är roliga i det här landet. Så fort det kommer lite snö så stänger skolorna, it's a snowday (huh?) Så Ryan kom hem mycket tidigare från skolan men det var roligt för vi hann göra massa saker som vi annars inte hinner. Vi gjorde till exempel världens godaste cocosbollar som jag sitter och äter nu :) YUMMIE! och vi hann åka pulka, göra läxor och duscha, allt innan det var dags för middag.

Imorgon är det fredag. Den här veckan har bara rusat iväg! Idag är det exakt 2 veckor sedan jag kom till familjen och 2½ veckor sedan jag kom till USA. Vart tog alla dagar vägen? Snart är det februari och vips är våren här, hoppas jag, för jag kan verkligen behöva lite värme just nu!

Jag är dålig på att ta bilder, jag vet, men jag ska försöka bättra mig! Promise!


Snö snö snö

Såg att jag inte har uppdaterat bloggen på flera dagar, det var inte meningen! Igår var det jätte fint soligt väder och idag bara öser det ner snö.. orka!

Igår blev det myskväll! Jag poppade massa popcorn och kröp ner i sängen och tittade på Vampire Diaries. Hade man castat Paul Wesley (Stefan) som Edward Cullen hade jag lätt varit i Team Edward, lätt! GRR!

Idag var tanken att jag och Linnea äntligen skulle dra till the Y och träna men det är huuur mycket snö ute som helst så blir nog inget med det. Snöar det i USA så stannar man tydligen inomhus. Vinterdäck, vad är det?

Nu blir det Subway till lunch och sen ska jag hämta Trevor. Alltid lika kul att hämta honom, han sitter där bak och sjunger med i alla låtar, hur söt som helst! Igår kom Lady Gaga - Paparazzi på och han visste självklart vem det var som sjöng och vad låten hette. Sitter i baksätet och sjunger nananananna lalalalala PAPPA RAZZI!
Sen när vi satt och åt middag så satt Trevor och härmade Ryan. Så Ryan kallade honom för en copycat, Trevors svar på det?
I'm no copycat, I don't have any fur!

Avatar

Igår var en riktigt bra dag! Vi hann en runda till mallet och sen drog vi vidare till the Cheesecake factory, YUM! Maten var jätte god och cheesecaken var helt gudomlig! OCH vi behövde bara väntar i 20 minuter på ett bord, kan ju inte bli bättre! Sen blev det Avatar 3D. Jäklar va bra den var! Först satt jag och tänkte ja men det var la en bra film, kommer nog inte se den igen men är glad att jag har sett den en gång för det är en så snygg film. Sen blev den bara bättre och bättre och jag kommer nog garanterat att se den igen! Rekommenderas varmt!

Nu ska jag nog ta en lite tupplur innan jag måste hämta Trevor från dagis igen. Mysigt att sova när det SPÖregnar ute!


ÅÅH HERRE!




Helgens inköp. Stor t-shirt, massa smycken och Reebok skor, allt är som vanligt med andra ord!

I need my cheesecake!

Det är inte sant! Jag hade skrivit värsta inlägget och så cpade datorn sig så allt försvann.. KUL!

Det blev ingen bowling i fredags iaf. Vi åt alldeles för länge, hamburgarna i det här landet är ju helt underbara!!! Ist åkte vi hem till Linnea och spelade spel. Get to know the states för +7 år och ändå gick det sådär HAHA

Igår blev det en sväng till mallet med Linnea, vi hann bara gå in på Forever21 typ men men.. Sen åkte vi och köpte pizza och massa annat gott och tog med det hem till Julia som satt barnvakt. Det var meningen att vi skulle kolla på film men det blev mest tjöt och flum!

Snart blir det en till runda till mallet och sen ska vi göra ett nytt försök på Cheesecake factory och tar det inte allt för lång tid för oss att äta så ska vi dra på bio och se Avatar. It's gonna be a good day!

Från förra helgen när vi åkte skridskor

Ska jag verkligen färga bort mitt röda hår? :/

 

Julia & Linnea degar


Fredag!

Åh nu är det äntligen fredag! Min första riktiga fredag sen jag kom hit! Förre helgen var jag ju inte ledig en sekund för antingen lekte jag med barnen, pratade med mina hostparents, packade upp eller var iväg på au pair träffar. Nu har jag jobbat en hel vecka och om några timmar börjar min lediga helg :)

Ikväll blir det middag ute och sen ska vi iväg och discobowla! Kommer bli såå kul, har bowlat med Trevor hela veckan med ett lek-bowlingset så ska bli skönt att få bowla med lite större käglor!

Nu vakna Trevor från sin nap bye bye!

Lady Gaga gör intryck på stora som små

Nu har jag nästan jobbat min första vecka och det har faktiskt varit roligt, barnen är ju så söta och underhållande :) Hade på radion imorse när jag körde minstingen till pre-school och så spelades Bad Romance så frågar Trevor "Caurouline is this a new lady gaga song?"HAHA HAN ÄR 3! När jag hämtade honom igen och vi var framme vid huset så finns det en knapp på backspegeln som jag måste trycka på medans bilen är igång för att få upp garageporten, vilken jag glömmer vaaaarje gång. Så när jag har parkerat och stängt av motorn säger han "Caurouline you forgot to open the garage" jag ba "ååh vilken tur att jag har dig, vad skulle jag göra utan dig?" så svarar sötnosen "I know, I'm a really smart kid" åååh det är så att man vill äta upp honom!

Var på bio idag efter jobbet och såg Sherlock Holmes men jag vet faktiskt inte vad jag tyckte om den.. popcorna var goda.. den gjorde verkligen inget intryck alls, precis som alla andra guy richis filmer.

Sitter och funderar fram och tillbaka vad jag ska göra med mitt hår. Frågade efter råd på facebook men jag blev nog bara ännu mer förvirrad än vad jag redan är.. Det hade passat bra med blont nu eftersom jag ska till Karibien om lite mer än en månad och då skulle det nog blekas till en ganska fin blond färg men jag vet verkligen inte. Färgar jag det blont kommer jag tröttna på det igen efter ett halvår.. Vill egentligen ha kvar det röda men det är så tråkigt på sommaren.. Åh jag kommer ingenstans med detta, jag för göra som vanligt och bara impulsfärga det någon dag!

Burlington

Nu har jag varit i Burlington i några dagar och det är så mysigt! Jag har spenderat tid med familjen, lekt massa med barnen, kört bil och träffat andra au pairer i området.

I lördags var vi 6 svenskar som drog ut och åt middag. Först åkte vi till the Cheesecake factory men där var det 2-2½ timmars väntetid! LOOOORD! Så det fick bli ett gammalt hederligt hamburgeställe ist med gott var det!

I söndags hade vi Clustermeeting och alla au pairer som i området som ville var och åkte skridskor. Kul att stå på ett par skridskor igen men det var alldeles för mycket folk, man fick bara åka runt och runt och runt och runt. Man fick inte ens byta håll.. hmm KUL! Så vi var inte där så länge utan åkte till the Cheesecake factory igen men låååång kö som vanligt så fick bli en italienare ist. Men vi tänker inte ge oss, snart blir det cheesecake för hela slanten!

Idag var det Martin Luther King day så alla skolor och dagis var stängda så jag har varit med barnen hela dagen och lekt lekar och spelat WII :) Imorgon blir det min första riktigt arbetsdag så jag ska nog krypa i sänga snart, ska väcka pojkarna vid 7.15 och hur jag ska lyckas komma upp ur sängen och fixa mig innan dess är ett mysterium!

Det enda negativa TIDSKILLNADEN! Fy vad jag hatar det! Så fort jag har en ledig stund så är det mitt i natten hemma :( men man vänjer sig la vid det också någon gång..



en av få bilder från nyår

I ♥ NY

Nu är jag äntligen framme i Burlington, Connecticut efter några dagar i New Jersey & New York.

Au Pair skolan var helt okej. Rolig ibland, intressant ibland, men mestadels så var det bara upprepning för dom som typ inte förstod engelska (ehm?) Fick lära mig två viktiga saker iaf, CPR och Heimlich Maneuver så om det är någon som ligger risigt till så är det bara att slå mig en pling!

Har ätit alldeles för mycket dom senaste dagarna, känns som om jag rullar fram! Vi bodde på Hilton Hotel där vi fick både frukost och lunch buffé, mm YUMMIE! Sen var jag inne i NYC två kvällar och åt, YUMMIE YUM! Var på Planet Hollywood i onsdags och åt och där har dom massa rekvisitor och kläder från hur många filmer som helst! Såg till exempel kläderna Bella och Edward har i Twilight till balen, finkläderna Jack och Rose har i Titanic och kläder från Grease, WEEY!

Jag har det jätte bra och alla är så himla snälla här! Under dagarna lämnade vi knappt hotellet men på tisdag kväll åkte dom som ville in till NYC på en guidad tur och sen på onsdagen vann jag en biljett in till staden igen och då blev vi avsläppta på Times square och sen hade vi 2½ timma på oss att bara vandra omkring :) Igår när jag blev körd till JFK så skulle föraren släppa av en tjej i Brooklyn så då fick jag en liten tur genom Brooklyn också, lucky me! Vi var alltså över 200 tjejer på utbildningen och 4 killar, stackarna!

Sorry alla där hemma som har väntat på en update men självklart hade jag ju inte testat om min adapter passade min datorkabel innan jag åkte hemifrån så jag har inte haft något batteri! Lite pinsamt att det första min host-mom fick göra efter att hon hade hämtat mig från flygplatsen i Hartford var att köra mig till en elektronikaffär. Men SJÄLVKLART så säljer dom inte sånt här, bara adapters från amerikanska uttag till europeiska och inte tvärtom. Fick köpa en helt ny strömsladd till datorn som kostade apa, men min söta host-mom gav den till mig som en välkomstpresent så tacka henne för att jag kan blogga igen!

Familjen här är helt underbar! Det känns som att jag har varit här i evigheter och jag trivs hur bra som helst! Föräldrarna är jätte snälla och barnen är the cutest thing ever! Rummet är också helt underbart, ett stort rum med en megasäng och massa utrymme för alla mina saker och mitt egna badrum med dusch! LOVE IT!




USA here I come!

IMORGON ÄR DET DAGS! Jag såg nu att jag inte har uppdaterat min blogg sedan jul men jag har haft sååå mycket att göra! Som om jag inte hade nog att göra blev min mobil och kamera snodd när jag var i Oslo över nyår så har tyvärr inga bilder alls från nyår :(

Firade iaf nyår i Oslo med min älskade Johanna :) Vi var på Hardrock Café och det va riktigt kul faktiskt men turen var inte på våran sida den kvällen! Vi fick upp en raket mitt emellan oss som eldade upp Johannas hår och förstörde hennes jacka och halsduk, en svartsjuk tjej tog stryptag på mig och så blev jag ju av med både mobilen och kameran, men annars var det kul HAHA

Igår var en helt underbar kväll! Alexandra hade fixat party party för mig och köpt världens helrör till mig, HERRE! Nästan alla mina älsklingar var där och det var sååå mysigt! Kommer sakna er så det gör ont i hela mig! ♥
TACK FÖR EN GRYM KVÄLL!


Nu ska jag ta och packa det sista och jag lovar att uppdatera bloggen flitigare när jag väl är på plats men först blir det 3 dagar i New York!

XOXO

RSS 2.0